FIREBURGER

FIREBURGER Fire Burger

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 423 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fireburger. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 7:41 eten zeer lekker alleen zeer lang moeten wachten vriendelijke bezorger
17 apr 2022 om 13:00 Super!
20 mrt 2022 om 21:07 Was zeer lekker, op tijd en warm
20 mrt 2022 om 15:07 Besteld om iets na 17u met leveringsuur op 18.30u op een zaterdag. Ik woon in hetzeofde dorp als dit restaurant en NOG waren ze een uur te laat met de levering nadat ik had gebeld erover. Burger was verzopen in saus en alles was koud.
18 mrt 2022 om 20:21 Er zat en lang zwart haar tussen de hamburger en ipv fanta kreeg ik cola
21 feb 2022 om 8:40 Heel lekker!! Bezorgtijd was een beetje lang maar het was een zondag dus dat is meer dan normaal. Zeker een aanrader voor een gezellig avondje burgers, kip en frietjes!!
26 jan 2022 om 21:24 1st kregen we na een 1u30min de foute bestelling. Hadden 2 bestellingen gewisseld.Dan kregen we de juiste bestelling maar koud/helft vergeten.Gebeld na het resto,warme bestelling in de maak. Komt deze eindelijk aan,weer de helft vergeten. Zeer jammer
8 jan 2022 om 22:04 Hadden besteld, moesten een tijd aanduiden van levering. De bestelling hadden we ruim optijd gemaakt, was spijtig genoeg toch nog te laat. MAAR het eten was wel super lekker.